30.

juni

Sommerkonsert i Jevnaker kirke med Guy Poupart

Jevnaker kirke
Guy Poupart har et bredt sammensatt repertoar, som spenner fra senrenessanse til nåtid, med hovedfokus på musikk fra det 19. – 21. århundre. Han har studert i Schweitz hos Rudolf Scheidegger og Bernhard Billeter. Etter å ha bosatt seg i Norge, tok han videreutdanning hos Guy Bovet og Ludger Lohmann. Guy Pouparts konserter preges av hans kjærlighet til nyere musikk og verker, som ligger litt utenfor det gjengse standard-repertoaret. Han har spilt tallrike konserter i Europa og Sør-Korea med deltakelse i internasjonale festivaler i bl.a. Kongsberg (Norge), Oslo, Lübeck, Wiltz (Luxembourg), Orgelfestival Sønderjylland/Schleswig, Vendsyssel Festival samt Orgelsommer i Bergen. Guy Poupart har som kammermusiker samarbeidet med mange velrennomerte navn, og siden 2014 har han vært leder av Det Norske Orgelselskap. Konserten varer ca.45 minutter. Det er gratis inngang. Med forbehold om eventuelle endringer i henhold til gjeldende smittevernregler. Sommerkonsertene arrangeres av Jevnaker menighet med støtte fra Norsk Kulturråd.
onsdag 30. juni 2021 kl. 12:00 - 13:00
Jevnaker kirke