07.

juli

Sommerkonsert - Emilie Hellum Johansen og Maria Spikkeland

Sarpsborg kirke

Velkommen til "Klassisk sommer!" med Emilie Hellum Johansen og Maria Gilberg Spikkeland onsdag 7.juli 2021 klokken 20.00 i Sarpsborg kirke.
Vi vil fremføre sommerlig klassisk musikk som passer både for liten og stor, uavhengig om man har hørt mye klassisk musikk eller ikke.

Billettpris er 200,- per stykk og bestilles via VIPPS til 698415 (Musiker Emilie Hellum Johansen). Merk meldingen med fullt navn og telefonnummer. Dersom du ikke har tilgang til VIPPS, kontakt Emilie på tlf. 90147788.

Vi følger gjeldende regler for smittevern, og slik det ser ut nå vil vi kunne selge 146 billetter. Gjenværende billetter vil selges i døra. Kontaktinformasjon til besøkende vil oppbevares i 14 dager, og deretter slettes i henhold til gjeldende regelverk.

Repertoar:

- K. Bjørnstad - Sommernatt ved fjorden