19.

juni

Pipekonsert med Victoria Ulriksen

Hønefoss nye kirke
Pipekonserter er konserter for "alle" og varer ca. en halv time. Vi sikter mot konserter av høy kvalitet, men likevel med et uformelt preg der det er anledning til å stikke innom også for nysgjerrighetens skyld. Det legges vekt på et bredt repertoar og gjenkjennelighet i musikkvalget. Hønefoss kirke har et praktfullt og velklingende orgel som passer godt til et allsidig musikkrepertoar. Det er det unge orgeltalentet Victoria Ulriksen, født 2006, fra Oslo som får æren av å åpne sommerens pipekonserter. Victoria er kjent fra Norske Talenter på TV2 høsten 2019. Her imponerte hun både publikum og dommere med sitt gnistrende orgelspill. Hun er elev ved Musikk på Majorstuen og Barratt Due musikkinstitutt. I tillegg er hun med i talentutviklings-programmet ved Norges Musikkhøgskole. I januar 2019 vant hun Ungdommens Musikk-mesterskap. Hennes orgellærer er Kåre Nordstoga. Victoria får også undervisning på hammerklaver av Liv Glaser. Konserten i Hønefoss kirke er første gang Victoria spiller en hel orgelkonsert alene. Gratis entrè.
lørdag 19. juni 2021 kl. 11:30 - 12:00
Hønefoss nye kirke