10.

juli

Pipekonsert med Kari Monsen Sødal

Hønefoss nye kirke
Pipekonserter er konserter for "alle" og varer ca. en halv time. Vi sikter mot konserter av høy kvalitet, men likevel med et uformelt preg der det er anledning til å stikke innom også for nysgjerrighetens skyld. Det legges vekt på et bredt repertoar og gjenkjennelighet i musikkvalget. Hønefoss kirke har et praktfullt og velklingende orgel som passer godt til et allsidig musikkrepertoar. Kari Monsen Sødal er født 1964 i Farsund og vokste opp i Sola. Hun er utdannet kirkemusiker fra Rogaland musikkonservatorium med Kolbein Haga som lærer i orgelspill og Karin Slåttebrekk i piano. Senere spilte hun orgel med professor Hans Fagius i Stockholm i 1987-88. Kari har vært kantor i Jevnaker fra 2002. Tidligere har hun vært kantor i Lura i Sandnes, Skoger i Drammen og på Gran på Hadeland. Kari har vært aktiv konsertholder og har arbeidet mye med kor, spesielt barnekor. I stillingen hun innehar nå, driver hun med omfattende konsertvirksomhet. Velkommen til konsert! Gratis entrè.
lørdag 10. juli 2021 kl. 11:30 - 11:30
Hønefoss nye kirke