04.

juli

Gudstjeneste med dåp

Slettebakken kirke

Velkommen til gudstjeneste i Slettebakken kirke 4. juli og 6. søndag i treenighetstiden. Dette er også Aposteldagen, hvor prekenteksten fra Matt 16, 13-20 handler om hvem menneskesønnen er, og Peter som ble kalt til å være klippen Jesus ville bygge sin kirke på. Slettebakken og Landås menigheter samarbeider i sommer om gudstjenester, og denne søndagen inviteres Landås menighet til vår gudstjeneste i Slettebakken kirke. Vi skal feire dåp av 2 barn, og vi skal samles rundt Herrens bord, og feire nattverd. Når du kommer blir du registrert med navn og telefonnr, og listen blir brukt ved smittesporing, og oppbevart i 10 dager før den makuleres. Vi kan være 170 mennesker i Slettebakken kirke nå, og vi må holde 1 m avstand mellom hver familie.

Velkommen til gudstjeneste og fellesskap.

søndag 04. juli 2021 kl. 11:00 - 12:00
Slettebakken kirke