Vårkonsert

Eidsvåg sokn

Vårkonsert

Det blir folketoner, spirituals, salmer, jazzlåter og mye mer når Eidsvåg kirke får besøk av Vokalensemblet Cantamo Storetveit, Ole Amund Gjersvik (kontrabass) og Tore Hegdahl (piano).

Vokalensemblet Cantamo Storetveit startet opp i 2018 og er tilknyttet Storetveit kirke. Koret teller pr i dag 12 medlemmer har til nå hovedsakelig deltatt ved gudstjenester i kirken. Etter hvert som repertoaret har blitt større, har det vokst fram et ønske om å sette sammen og gjennomføre konsertprogram og opptre utenfor hjemmemenigheten.

Ensemblet har ved denne anledningen gleden av å presentere et variert knippe sanger og låter i samspill med duoen Gjersvik & Hegdahl. Mange vil være kjent med disse to herrenes rolige og avslappende jazzstil, gjennom både innspillinger og en lang rekke konserter opp gjennom årene. Deres nyeste album, «My old flame», kom ut i fjor sommer.

Billetter kr 100,- ved inngangen.

Konserten arrangeres av Eidsvåg menighet med støtte fra Bergen kommune.

Eidsvåg kirke

Vollane 3, 5105 Eidsvåg