Vårfest

Drøbak og Frogn sokn
Utgått
Dette arrangementet har allerede vært

Vårfest

Menighetsrådet inviterer alle til fest og inspirasjonssamling på Smia torsdag 19. mai kl. 18.00. Det blir god mat, inspirerende innlegg og høydepunktet er en konsert med Ole Paus! Etter de siste årene trenger vi å se hverandre. Denne kvelden har vi fokus på å løfte frem all den gode frivillige innsatsen som gjøres i menigheten, og å inspirere til videre engasjement. Bli med i felleskapet! Del dine talenter. Bli med på fest! 2022 er frivillighetens år!

Det vil koste 250 kr for kvelden (inkludert middag og kaffe, konsert og øvrig program). Påmelding via kirkens nettside eller telefon 40409710

Smia flerbrukshus

Drøbak og Frogn sokn