Tårnagenthelg

Lambertseter sokn
Tårnagenthelg

I mai samler vi en gjeng i Lambertseter Kirke for å lære hvordan man jobber som hemmelig agent. Opplæringen skjer i Lambertseter kirke lørdag 21. mai fra kl. 10.58 til 15.30 og Søndag 22. mai fra kl. 09.28 til 13.00. Agentene overnatter hjemme.

Agentutstyr
Vi skal lære oss å bruke alle sanser - da blir man en bra agent. Dere får utdelt eget agentutstyr som hjelper dere i undersøkelsene. Vi skal utforske alle de rare symbolene i kirken, kirketårnet, Bibelen også skal vi spise agentmat. På søndagen skal vi være med på gudstjeneste og hjelpe presten - men vi skal selvfølgelig ikke vise frem det vi finner ut og som er superhemmelig!

Påmelding gjøres i påmeldingsskjemaet nedenfor.

Voksenagenter?
Vi trenger noen voksne som kan være med-agenter og passe på at alle har det bra. Send en epost til Robert August om du som voksen vil være med og skape en herlig opplevelse denne helgen - vi trenger hjelp til både smått og stort.

Så - Kåm ån - bli en tårnagent :)

Lambertseter kirke

Robert August Koestøl Pedersen