Denne nettsiden krever JavaScript. For å kontakte oss, vennligst send en e-post til: skjeri@kirken.noStjernenatt - Glogerfestspillenes avslutningskonsert | Skjer i kirken
søn 30. januar 2022

Stjernenatt - Glogerfestspillenes avslutningskonsert

Avslutningskonserten blir et stjernetreff der en av våre mest bejublede forfattere møter musikere med sans for uforutsigbare musikalske veier. Kroppens kammertoner, av Lars Saabye Christensen oppsummerer hvor viktig musikken er for oss. “Sammen er vi det svære orkesteret, det kolossale korpset”. Nå åpner verden opp igjen, og musikken skal klinge mellom oss, og i oss.

Vi avslutter Glogerfestspillene der vi startet, i tekstene til Lars Saabye Christensen. Musikken spinner rundt forfatterens ord og peker videre – mot neste festspill.

Glogerfestspillene har tradisjon for å sette sammen nye og spennende konstellasjoner av fantastiske festspillmusikere. Programmet annonseres på konserten, og inkluderer strykekvartetten Opus13s versjon av Thomas Ades vakre Arcadiana, Nordic Voices med Lasse Thoresens flørt med iransk vokalmusikk i The Impatient Bride, før alt avrundes med norske folketoner. Dette blir et kammermusikalsk fyrverkeri!

Kjøp billetter

søndag 30. januar 2022 kl 19:0020:30