fre 28. januar 2022lør 29. januar 2022

Søvnens liturgi - enkeltseanser

Aldri før har så mange mennesker i verden hatt problemer med noe som er oss helt basalt – søvnen. Hva kan dette skyldes?

Musikkteatralt eksperiment for kirkerommet

Søvnens Liturgi er ett av flere elementer i Liv Kristin Holmbergs pågående, mangeårige forskningsprosjekt Kunstliturgien – en utforskning av kunsten som forvandlingsverktøy.

Med bakgrunn som kirkemusiker og performancekunstner utforsker Holmberg kantors rolle som ritualmester, og kirkerommet som kunstarena. Prosjektet er en utprøving av kunstens grenser og stedsforandrende kraft i kirkerommet.

Under festspillene kan du oppleve hennes unike prosjekt når hun sammen med kontratenor Hubert Wild inviterer ett menneske av gangen til en 30 minutters seanse i kirken.

Klikk for å se mer praktisk info og kjøpe billetter

fredag 28. januar 2022 kl 21:00
Lørdag 29. januar 2022 kl 01:00