Sommerkonsert i Kvernes kirke

Sommerkonsert i Kvernes kirke

Etter to år med pandemi er det en glede å kunne annonsere at det igjen blir arrangert en serie med sommerkonserter i Kvernes kirke! Sommerkonsertene i Kvernes har vært en kjær-kommen tradisjon i mange år her på Averøya, og nå er det veldig kjekt etter 2 år med koronapause at sommerkonsertene er tilbake.

4Voksne er tilbake med et helt nytt repertoar som de gleder seg veldig til å presentere. Det populære Averøybandet er virkelig klare for å spille for sitt fantastiske publikum!

4Voksne består av Ruth Elin Mork, vokal; Bjørn Inge Gaupset, keyboards; Bjarne Stormo, bass; Simon Kongshaug, perkusjon og Geir Morten Karlsen, vokal/gitar. Dette blir veldig bra!

30. juni

Kvernes kirke