Denne nettsiden krever JavaScript. For å kontakte oss, vennligst send en e-post til: skjeri@kirken.noSommarkveld i gamlekyrkja: Espen Wensaas og Bjørn Kåre Odde | Skjer i kirken

Sommarkveld i gamlekyrkja: Espen Wensaas og Bjørn Kåre Odde

Espen Wensaas og Bjørn Kåre Odde kjem te Hol gamle kyrkje tysdag 19.juli

Sommarkveld i gamlekyrkja: Espen Wensaas og Bjørn Kåre Odde

Espen Wensaas, gitarist og multiinstrumentalist, er født og vaks opp på Geilo, no busett i Oslo. Bjørn Kåre er frå Lom, spelar fele og komponerer musikk og var årets folkemusiker under Folkelarmprisen i 2019. I mai ga Espen og Bjørn Kåre ut ei plate saman med folkemusikk frå Gudbrandsdalen.

Sommarkveld i gamlekyrkja er ein tradisjonell konsertserie som går av stabelen kvart år i heile juli månad i den vesle, brunsvidde kyrkja fra tidleg 1200-talet. Konsertane byr på ei variert blanding av musikk med lokale, nasjonale og internasjonale artistar.

Billettar får du kjøpt på hallingbillett.no og i døra!

19. juli

Hol gamle kyrkje