Pilegrimsvandring Løvøy-Borre

Pilegrimsvandring Løvøy-Borre

I sommer skal vi gå pilegrimsleden gjennom Horten kommune. Den andre av sommerens fire vandringer går fra Løvøy kapell til Borre kirke. Turen er på ca. 9 km. Leden går på skogsvei gjennom Hortensmarka og noe asfalt fra Borre og ut til kirka. Oppmøte kl. 10 ved Løvøy kapell. Ta med niste og drikke. Kl. 15 er det musikkmatiné i Borre kirke.

For å komme til Løvøy kapell med offentlig transport kan man ta 02-bussen mot Holmestrand. Gå av på stoppet "Falkensten Løvøya". Det er en drøy kilometers gange bort til kapellet. Utenfor Borre kirke går både buss 01 og 02 mot både Horten og Tønsberg, samt 70 mot Horten og Skoppum.

12. juli

Løvøy kapell