søn 23. januar 2022

Opptakt: kveldsmesse

Årets Glogerfestspill innledes med en kveldsgudstjeneste. Vokalkvintetten enFem og instrumentalister fremfører Joseph Haydns kammermusikalske verk Salve Regina.

Vokalkvintetten enFem ble etablert i 2010 med virke i Kongsberg menighet. Kvintetten består av sangerne Lisbeth Lindquist, Ellen Marie Janse van Vuuren, Anders Julton, Haldor Husby og Matthias Anger. Ensemblet jobber med et repertoar som spenner fra gregorianikk til moderne, og samarbeider med andre musikere om ulike prosjekter. Under Glogerfestspillene allierer enFem seg med en instrumentalkvintett.

Utøvere: Vokalkvintetten enFem, Anders Eidsten Dahl (orgel), Nina Marie Førisdal (fiolin), Hjörleifur Valsson (fiolin), Astrid Backens (bratsj), Anne Stine Dahl (cello), Reidar Aasbø (prest) og Matthias Anger (kantor).

Fri inngang - forhåndsreservering av billetter grunnet smittevern

søndag 23. januar 2022 kl 18:0019:30
Kongsberg kirke