Denne nettsiden krever JavaScript. For å kontakte oss, vennligst send en e-post til: skjeri@kirken.noNivalis Barokk | Skjer i kirken
Til hovedinnhold

Nivalis Barokk

Arrangeres av
Utgått
Dette arrangementet har allerede vært

Nivalis Barokk

Nivalis Barokk er et norsk tidligmusikkensemble med seks faste medlemmer, men varierende besetning fra lite kammerensemble til stort barokkorkester. Ensemblet har eksistert siden 2002, men slo seg i fjor sammen med Paulus Barokk.

I 2022 skal ensemblet for andre gang ut på en sommerkonsertturne i fem av fylkets kirker. Konsertene arrangeres delvis i samarbeid med lokale menigheter og kommuner. Besetningen på årets turne er sopran, strykekvartett, obo og cembalo. Repertoaret er sommerlig og lett barokkmusikk av Antonio Vivaldi, J.S. Bach m.fl.

Alle utøverne er høyt utdannede spesialister på framføring av barokkmusikk på originalinstrumenter, med utstrakt frilansvirksomhet i inn- og utland. Sopransolist Guro Evensen Hjemli har med seg et ensemble på seks instrumentalister; Jon Fredrik Hjemli, obo, Lenka Torgersen og Vårild Sofie Schürmann, fiolin, Andreas Torgersen, bratsj, Henrikke Rynning, cello og Christian Kjos, cembalo.

Konserten i Vinger kirke innleder turneen, og billetter kan bestilles på Hoopla.no.

Mer info på facebooksiden Nivalisbarokk eller hjemmesiden nivalisbarokk.no.

   Del arrangement

   28. juni

   20:00 - 21:00

   Vinger kirke

   2213 Kongsvinger

   Vinger kirke

   Kontaktperson:

   Ledige plasser

   Del arrangement