Middagsbønn kl. 12:05

Middagsbønn kl. 12:05

Middagsbønnen består av en enkel liturgi med bl.a veksellesning av bibelsk salme, dagens bibeltekst og bønner.
Tekstutvalget følger kirkeårstidene. Liturgien er på norsk, men vi kan lese deler på engelsk eller tysk avheng av hvem som leder og deltar i bønnen.

Kvinnenes minnekapell ligger i Nordre tverrskip, like under barokkorgelet.
Middagsbønnen kan utgå eller bli flyttet på dager med andre arrangementer i kirken (Se programoversikten ved inngangen.)

Middagsbønnen i Nidaros domkirke ledes av frivillige tidebønnledere.

Varighet 10-15 minutter. Dersom ingen har møtt ved middagsbønnens start leser leder en kort, stille bønn alene.

Som for alle gudstjenester og tidebønner, er det gratis adgang til kirken for dem som besøker kirken for å delta på disse.

21. juli

Nidaros domkirke - Kvinnenes minnekapell