Denne nettsiden krever JavaScript. For å kontakte oss, vennligst send en e-post til: skjeri@kirken.no19. mai i Grue kirke - foredrag, vandring og konsert | Skjer i kirken

19. mai i Grue kirke - foredrag, vandring og konsert

Grue sokn
Utgått
Dette arrangementet har allerede vært

19. mai i Grue kirke - foredrag, vandring og konsert

I anledning av 200-årsmarkeringen for kirkebrannen i Grue 1. pinsedag 1822 ønsker Grue menighet i sammen med prost og kirkeverge velkommen til foredrag og konsert i Grue kirke torsdag 19. mai.

Rådsmedlemmer, frivillige og ansatte i Den norske kirke i Solør, Vinger og Odal prosti er spesielt invitert, men dagen er åpen for alle interesserte.

Program for dagen:

12:00 Velkomst i Grue kirke m kaffe og noe å bite i.

12:15 Foredrag med Magne Mellem om kirkebrannen, etterfulgt av en kort orientering om hovedprogrammet for markeringen.

15:00 Felles middag på Midt i Gata – deltakerne betaler for egen mat og drikke

16:30 Vandring til det gamle kirkestedet (frivillig og med værforbehold)

18:00 Konsert i Grue kirke med Hals-Bandet

Det koster ikke noe å delta på foredrag eller konsert, men av hensyn kaffe og «bite-i», vil vi gjerne ha beskjed fra den som vil være med. Det er mulig å delta på deler av programmet, eller hele. Kan du tenke deg å være med på felles middag vil vi ha tilbakemelding om det, slik at vi får reservert plass hos Midt i Gata.

Det blir mulig å kjøpe Magne Mellems bok «Grue gamle hovedkirke -et minne om 1. pinsedag 1822» og Åsta Holths Platetrilogi, samt krus og handlenett som er laget i forbindelse med minnemarkeringen.

Grue Kirke

Solørvegen 963, 2260 Kirkenær