Konsert Røsvik kirke

Utgått
Dette arrangementet har allerede vært

Konsert Røsvik kirke

Velkommen til konsert med Vokal Nord med flotte musikalske gjester!

Johannes Geffert (Tyskland) - orgel
Henning Gravrok - saksofon
Arnfinn Bergrabb - perkusjon
Bjørn A. Drage - dirigent

Røsvik kirke (Sørfold) lørdag 25.juni kl 14

Nuorrta betyr øst på nordsamisk, og er tittelen vi bruker på vårt program hvor vi kombinerer ny, samiskinspirert kormusikk med et sirlig utvalg barokkstykker.

"En joik er en sirkel. Den har ingen begynnelse og ingen slutt."

På konserten har vi med organist Johannes Geffert. Han er professor i orgel og improvisasjon ved konservatoriet i Køln, og er spesielt kjent for sine fantastiske improvisasjonskunstner.

Vi har også med saksofonist Henning Gravrok og slagverker Arnfinn Bergrabb. Alt ligger med andre ord til rette for en rimelig unik konsertopplevelse!

Billett kan kjøpes på forhånd gjennom hoopla, men man kan også kjøpe i døra gjennom kort/vipps. 200 kr for billetten, og man kan også ta med seg en venn gratis på den billetten.

25. juni

Røsvik kirke