Sommerkonsert med Bragernes Barokk

Utgått
Dette arrangementet har allerede vært

Sommerkonsert med Bragernes Barokk

Bragernes Barokk har gjennom årene framført et allsidig barokkrepertoar med hovedvekt på kammer- og kirkemusikk av Georg Philipp Telemann. Til tross for sitt barokk-klingende navn, presenterer Bragernes Barokk på denne konserten samtidsmusikk for sin besetning: alt (kontratenor), blokkfløyte, cello og orgel. Flere av verkene er bestilt og komponert spesielt til ensemblet. De presenterer et lite knippe norsk kirkemusikk, skrevet de siste 50 årene.

Det blir musikk av blant andre Egil Hovland, Kjell Mørk Karlsen, Arne Rodvelt Olsen m.fl.

Bragernes barokk består av et søskenpar og to ektepar: Anders Eidsten Dahl, Anne Stine Dahl, Caroline Eidsten Dahl og Daniel Sæther.

26. juni

Glemmen kirke