Kongsberg Jazzfestival: Mari Boine

Kongsberg Jazzfestival: Mari Boine

Den norske verdensmusikeren Mari Boine gjester Kongsberg Jazzfestival med en midnattskonsert i Kongsberg Kirke, denne gangen i trioformat. Siden debuten for over 30 år siden, har hun fornyet joik og modernisert samisk musikk gjennom sine sterke komposisjoner og fortolkninger.

Mari Boine har gjennom årene levert en helt utrolig innholdsrik diskografi, og spredd vår felles kulturarv over hele verden. Hun har også mildt sagt blitt hedret for dette–med bøtter og

9 juli kan vi se fram til en storslått opplevelse, når Mari Boine spiller natten inn, i Kongsberg Kirke.

Bill: 250,- (TicketMaster)

9. juli til 10. juli