Denne nettsiden krever JavaScript. For å kontakte oss, vennligst send en e-post til: skjeri@kirken.noKnøttesang Hølonda (Påmelding) | Skjer i kirken
Til hovedinnhold

Knøttesang Hølonda (Påmelding)

Arrangeres av
Gåsbakken misjonshus
Tegning av barn som synger
Utgått
Dette arrangementet har allerede vært

Knøttesang Hølonda (Påmelding)

Hølonda menighet tilbyr knøttesang. Opplegget er rettet mot barn i alderen 1-3 år, men eldre barn er også velkommen. Vi synger ulike barnesanger, både med og uten bevegelser til, noen med- og noen uten kristent innhold. Vi ønsker å skape sangglede hos barn og voksne, og gi et sted der du kan møte andre med små barn. Sangstunden varer i ca. 30 minutter. Etter sangstunden er det tid til å spise kveldsmat og en hyggelig prat. Hver familie tar med ett pålegg, som de tar med hjem igjen etterpå. Det er selvfølgelig mulighet for å gi barnet stell underveis.

Vi forholder oss til smittevernreglene. Ta med pute som du og barnet ditt kan sitte på. Knøttesang blir lagt ut som arrangement på kirka sin Facebook-side www.facebook.com/KirkeneiMelhus Følg oss gjerne. Påmelding til hver enkelt gang på kalenderen på facebook eller på sms til 900 18 940, innen kl. 12 dagen før.

Del arrangement

18. mai

17:00 - 18:00

Gåsbakken misjonshus

Hølondvegen 3090, 7213 Gåsbakken

Gåsbakken misjonshus

Kontaktperson:

Menighetspedagog Svanhild Christofie

Del arrangement