Denne nettsiden krever JavaScript. For å kontakte oss, vennligst send en e-post til: skjeri@kirken.noKjoleslipp med kafé, catwalk, bruktsalg og konsert | Skjer i kirken

Kjoleslipp med kafé, catwalk, bruktsalg og konsert

Austad Fjell sokn

Kjoleslipp med kafé, catwalk, bruktsalg og konsert

Merknader: Velkommen til en avslappende og morsom dag! Etter 2 år med koronaavslyst Kjoleslipp, tar vi opp igjen denne flotte tradisjonen. Vi lover en fin sommerkonsert, deilig mat i caféen, hyggelige folk, catwalk med brukte kjoler og bruktsalg i underetasjen av fine klær!

Åpent for menn og kvinner, små og store! Alt overskudd går til Dråpen i Havet sitt arbeid for mennesker på flukt. PS: Har du fine klær du ikke bruker lenger? Vi trenger kjoler, bukser, topper, bluser til damer / jenter. Levering av klær onsdag 18. mai, torsdag 19. mai og fredag 20. mai kl. 17 - 20.00 eller etter avtale. Kontaktpersoner er Sigrun 92284229 eller Signe 48075166.

Fjell kirke, Drammen

Solsvingen 90, 3034 Drammen