Keltisk kveldsbønn

Lillesand sokn

Keltisk kveldsbønn

Vi samles rundt alteret til en kort liturgi basert på tidebønner som har sin opprinnelse på pilgrimsøya Lindisfarne, der den keltiske tradisjon står sterkt. Det er stort rom for stillhet på samlingene, og det er mye godt å hente i stillheten. Sang er også en viktig del av liturgien. Tidebønnene vi bruker er oversatt fra boken "Liturgies from Lindisfarne prayers and services for the pilgrimage of life", av Ray Simpson. Liturgien følger døgnets og årstidenes rytme. På denne måten blir vi minnet på at vi lever i en rytme i livet som også følger naturens omskriftninger.

Lillesand kirke

Kirkegata 2, 4790 Lillesand