Denne nettsiden krever JavaScript. For å kontakte oss, vennligst send en e-post til: skjeri@kirken.no"Vårsommer" konsert kl 18 - med Viggja Voices | Skjer i kirken
Til hovedinnhold

"Vårsommer" konsert kl 18 - med Viggja Voices

Arrangeres av
Nidaros Domkirkes sokn

"Vårsommer" konsert kl 18 - med Viggja Voices

Vokalgruppa Viggja Voices inviterer til konsert i Vår Frue kirke i samarbeid med perkusjonist Martin Smidt. Her byr vi på et forspill til sommeren, med mange lette og sommerfriske låter. Programmet spenner fra norske folketoner i moderne arrangement, til mer jazzinspirert repertoar.

Du får også en forsmak på vårt kommende album. Vi vil nemlig framføre hele verket «De åtte årstider» – skrevet av Ragnar Rasmussen for Viggja Voices og perkusjonist. Komponisten har henta inspirasjon fra både joik, folkemusikk, jazz og samtidsmusikk. Verket ble urframført i februar, i forbindelse med Vinterkulturuka i Skaun. Vi framførte også deler av verket i forbindelse med NM for kor høsten 2021, og musikken ble mottatt veldig godt.

Vi gleder oss til å dele både «De åtte årstider» og mye annen fin vokalmusikk med trondheimspublikummet vårt. Velkommen skal du være! Billetter på Hoopla!

Konserten gjennomføres med støtte fra Trondheim kommune.

- - - - - - -
Pris:
250,- / 150,-
Vi aksepterer ledsagerbevis.

Del arrangement

22. mai

18:00 - 19:00

Vår Frue kirke

Kongens gate 5, 7012 Trondheim

Vår Frue kirke

Kontaktperson:

Sjur Olsborg

Ledige plasser

Del arrangement