Denne nettsiden krever JavaScript. For å kontakte oss, vennligst send en e-post til: skjeri@kirken.noJubileumskonsert for Nittedal SoulChildren og SoulTeens | Skjer i kirken

Jubileumskonsert for Nittedal SoulChildren og SoulTeens

Nittedal sokn
Utgått
Dette arrangementet har allerede vært

Jubileumskonsert for Nittedal SoulChildren og SoulTeens

Drivende gospel og vakre ballader fyller Rotnes kirke 15.mai når Nittedal SoulChildren og Nittedal SoulTeens jubilerer! Korene satser skikkelig på denne konserten - derfor har de også hyret inn ekstra musikere, så det blir stort band på scenen - til og med egen blåserekke! Repertoaret som fremføres er lagt opp slik at det både blir nytt stoff og spennende tilbakeblikk på korenes historie, blant annet med glimt fra Musicalen i 2016/17 og CD-utgivelsen i 2020.
Gamle korister er naturligvis invitert og en del av dem blir forhåpentligvis med på scenen under noen av de gamle hit’ene.
Gå ikke glipp av denne flotte konsertopplevelsen!

Voksen kr 100,-
Barn/ungdom (opp til 18 år) kr 50,-