Denne nettsiden krever JavaScript. For å kontakte oss, vennligst send en e-post til: skjeri@kirken.noGudstjeneste i Mari kirke 3. juli kl. 11.00 | Skjer i kirken

Gudstjeneste i Mari kirke 3. juli kl. 11.00

Mari kirke. Foto: Kristine S. Skau

Gudstjeneste i Mari kirke 3. juli kl. 11.00

Velkommen til gudstjeneste i Mari kirke v/kapellan Bent Erik Arnesen og organist Dag Trygve Baraldsnæs-Henriksen.

Vi skriver 4. søndag i treenighetstiden og evangelieteksten finner du i Matt 9,35-38:
35 Jesus vandret nå omkring i alle byene og landsbyene. Han underviste i synagogene deres, forkynte evangeliet om riket og helbredet all sykdom og plage. 36 Og da han så folkemengdene, fikk han inderlig medfølelse med dem, for de var forkomne og hjelpeløse, som sauer uten gjeter. 37 Da sa han til disiplene sine: «Høsten er stor, men arbeiderne få. 38 Be derfor høstens herre sende ut arbeidere for å høste inn grøden hans.»

3. juli

Mari kirke