Denne nettsiden krever JavaScript. For å kontakte oss, vennligst send en e-post til: skjeri@kirken.noGudstjeneste i Enebakk kirke 10. juli kl. 11.00 | Skjer i kirken
Til hovedinnhold

Gudstjeneste i Enebakk kirke 10. juli kl. 11.00

Arrangeres av
Enebakk kirke

Gudstjeneste i Enebakk kirke 10. juli kl. 11.00

Velkommen til Enebakk kirke og gudstjeneste med sokneprest Jostein Tegnér og organist Dag Trygve Baraldsnæs-Henriksen.

Dagens evangelietekst står i Matteus 18,12-18:

12 Hva mener dere? Dersom en mann har hundre sauer og én av dem går seg vill, lar han ikke da de nittini være igjen i fjellet og går og leter etter den som er kommet på avveier? 13 Og skulle han finne den – sannelig, jeg sier dere: Da gleder han seg mer over denne ene enn over de nittini som ikke har gått seg vill. 14 Slik vil heller ikke deres Far i himmelen at en eneste av disse små skal gå tapt. 15 Dersom din bror gjør en synd *mot deg•, så gå til ham og still ham til ansvar på tomannshånd. Hvis han hører på deg, har du vunnet din bror. 16 Men hvis han ikke hører, skal du ta med deg en eller to andre, for etter to eller tre vitners utsagn skal enhver sak være avgjort. 17 Hvis han ikke hører på dem heller, skal du si det til menigheten. Men hvis han ikke engang vil høre på menigheten, skal han være som en hedning eller toller for deg.
18 Sannelig, jeg sier dere: Alt dere binder på jorden, skal være bundet i himmelen, og alt dere løser på jorden, skal være løst i himmelen.

Del arrangement

10. juli

11:00 - 12:00

Enebakk kirke

Ignaveien 14, 1912 Enebakk

Enebakk kirke

Del arrangement