Gospelkonsert med Samuel Ljungblahd

Hundvåg sokn
Samuel Ljungblahd
Utgått
Dette arrangementet har allerede vært

Gospelkonsert med Samuel Ljungblahd

Velkommen til gospelkonsert med Samuel Ljungblahd i Hundvåg kirke.

Samuel Ljungblahd blir kalt Sveriges soul- og gospelkonge. Han fikk sitt første gjennombrudd da han var med i TV-programmet ”Så ska det låta”, men det tok av etter at han sang i bryllupet til prins Carl Philip og prinsesse Sofia og fikk alle de kongelige til å være med å danse og klappe under utmarsjen. Det har også ført til et samarbeid med Stockholms Konserthus og Kungliga Filharmoniska Orkester, der Samuel ved flere anledninger har vært gjestesolist på julekonsertene deres.
Samuel har samarbeidet med store deler av Sveriges artistelite, blant annet Lisa Nilsson, Carola, Sarah Dawn Finer, Timbaktu og Danny Saucedo for å nevne noen. I 2019 gav Samuel ut sitt femte soloalbum, ”Witness”, en plate som tok gospelen til ett nytt nivå.
Under pandemien har Samuel jobbet videre med sitt nye album som forventes å komme ut i begynnelsen av 2022.

Billetter:
Voksne: 350,-, Barn: 175,-
Billettlink: https://hundvagmenighet.hoopla.no/sales/982914786?utm_source=hoopla.no&utm_medium=search

Hundvåg kirke, Stavanger

Ulsnesveien 9, 4077 Hundvåg