Denne nettsiden krever JavaScript. For å kontakte oss, vennligst send en e-post til: skjeri@kirken.noEIKAM - Eiksmarka kammermusikkfestival i Eiksmarka kirke | Skjer i kirken
lør 12. februar 2022søn 13. februar 2022

EIKAM - Eiksmarka kammermusikkfestival i Eiksmarka kirke

EIKAM- kammermusikkfestival!

I det lyse og moderne kirkerommet med sin vakre akustikk vil det bli mulighet for fantastiske musikalske opplevelser.
Festivalen vil i tillegg til konserter ha kunstutstilling, kåseri og festivalkafe.
Programmet vil presentere flotte kammermusikkverk fra ulike epoker og sjangre fremført av ypperlige musikere.
Søndagens festivalgudstjeneste vil inkludere lokale krefter, og det blir satt fokus på barn og unge.

EIKAM – festivalen er forøvrig glad for alle donasjoner som kan hjelpe til å gjennomføre dette flotte prosjektet. Ta kontakt med organist David Maiwald på
dm685@kirken.no
eller tel 47915417