lør 05. februar 2022

Drop-in-dåp

Vi ønsker å gjøre det enklere forde som allerede har tenkt på dåp, men ikke fått gjennomført det. Ønsker du å bli døpt denne dagen, kreves det ingen forberedelser av deg. Du møter opp i Bragernes kirke i det aktuelle tidsrommet. Ta med gyldig legitimasjon. For barn under 15 år trengs samtykke av den av foreldre/foresatte som eventuelt ikke er med. Du kan ha med to eller flere som skal være faddere, Dersom du ikke har faddere, stiller menigheten med to vitner.

Først registrerer du deg eller barnet ditt og får en kort samtale og forberedelse med prest. Deretter
gjennomføres det en enkel dåpshandling innrammet av musikk. Du får med deg en dåpsattest som
viser at du er døpt. Er du ikke allerede medlem av Den norske kirke, blir du det i dåpen. Dåpshandlingen koster ikke noe. Det er ingen krav til antrekk, men de som ønsker dåpskjole til barn, kan låne det av oss.

Vet du allerede nå at du ønsker å ha dåp denne dagen, meld fra på bragerneskirke.no eller 32 98 91 00.
Dåp
lørdag 05. februar 2022 kl 14:0017:00