Birgit Brinck med venner

Utgått
Dette arrangementet har allerede vært

Birgit Brinck med venner

Birgit Brinck har i en årrekke spilt sommerkonsert i Vinger kirke sammen med venner og elever. Også i år kan du høre både barn, ungdom og voksne bidra på konserten. Det vil bli en del allsang, så kom og syng med! Birgit Brinck vil framføre kjente sommersanger som «Vi skal ikkje sova bort sumarnatta» og utdrag fra egne album som for eksempel «Mormor har fortalt». Det vil bli lest dikt av Bente Bratlund. Konserten vil være variert og innholdsrik. Dem du kan høre denne kvelden er: Mina Helgedagsrud, Linn Julie Melby, Josefine Sørpebøl Stampen, Erle Margrethe Jonassen, Anne Karin Nilsen og Anita Hagen.

Billetter kan kjøpes på kirkekontoret eller i døra.
Kr 200 (under 18år gratis)

30. juni

Vinger kirke