Babysang er en unik måte for forelder og barnet å utvikle en enda tryggere tilknytning. I tillegg blir du kjent med andre med baby i nærområdet!

I babysang bruker du både stemmen og kroppen - hele instrumentet vårt. Din stemme er den beste for din baby. Velkommen til en koselig stund sammen med ditt barn!

Kurs høsten 2021

Oddernes menighetshus

Oppstart mandag 11. oktober

Kurset går over 8 ganger, og hver gang får du servert en deilig lunsj. Vi synger sammen først, og så spiser vi sammen etterpå. Babysang er en flott anledning til å bli kjent med andre mødre og fedre som også er hjemme på dagtid. Du får også med deg et hefte hjem, med sangene vi bruker på samlingene. På den måten kan du bruke sangen hjemme sammen med babyen din.

Kl. 10.30-12.30

Sted: Oddernes menighetshus

Pris: 300kr for 8 ganger. Du får servert en deilig lunsj hver gang, og får med deg et hefte med sanger og rim/regler du kan bruke hjemme.

Hvordan melder jeg meg på? Kan jeg komme midt i kurset?

Ja, bare ta kontakt direkte med trosopplærer Karen Skeie Huitfeldt på epost: epost@noe.no eller send en sms til nr. 95920924