tir 25. januar 2022

Babysang kurs 1 2022 (januar-mars)

Babysang er et tilbud for barn i alderen 0-12 mnd og far/mor/foresatt i Jessheim kirke. En samling består av en halvtimes sangstund med regler, musikk og bevegelse. Etterpå spiser vi en enkel lunsj sammen. Kurset er på 7-8 ganger og koster kr. 200,-.
Dette er et sted hvor barnet ditt kan oppleve nye sanseinntrykk og finne gleden i musikk og fellesskap med andre. Det er også en fin anledning til å bli kjent med nye mennesker i samme livssituasjon i nærområdet.
Vi har vanligvis 4 kurs hvert semester (tirsdager og torsdager). Vi håper mange er fleksible med tanke på ukedag, så fordeler vi de påmeldte og gir dere beskjed.
Kursstart for dette kurset: uke 2.
Lurer du på noe?
Ta kontakt med Marte Lavik, tlf. 48991348, epost@noe.no