tor 10. februar 2022

Babysang

Babysang er for spedbarn i alderen ca. 3-12 måneder - en anledning til å knytte nære bånd mellom foreldre og barn.

Velkommen til felles musikalsk aktivitet og sosialt samvær! Vi bruker rim, regler, bånsuller, kjente og nye barnesanger, instrumenter, dans og bevegelse. Her kan man treffe andre fra nabolaget, og i tillegg håper vi å inspirere til å bruke mer sang og musikk i hverdagen - det gir positive opplevelser, god kontakt mellom liten og stor, og skaper glede!

Våren 2022 blir det Babysang på Bekkelaget menighetssenter torsdager.

Bekkelaget menighetssenter

Kl. 11.30-12.15, 3-7 mnd.
Kl. 13.00-13.45, 8 mnd. og oppover

Kursleder er musikkterapeut/musikkpedagog Kathrine Honningsvåg
Facebook: Babysang Bekkelaget menighetssenter

Vi følger gjeldende smittevernregler og ber all eom å ta med eget teppe som barnet kan ligge på.Vi minner om at vi voksne skal holde avstand.

Velkommen!
torsdag 10. februar 2022 kl 11:3013:45