Babysang

Bekkelaget og Ormøy sokn
Utgått
Dette arrangementet har allerede vært

Babysang

Babysang er for spedbarn i alderen ca. 3-12 måneder - en anledning til å knytte nære bånd mellom foreldre og barn.

Velkommen til felles musikalsk aktivitet og sosialt samvær! Vi bruker rim, regler, bånsuller, kjente og nye barnesanger, instrumenter, dans og bevegelse. Her kan man treffe andre fra nabolaget, og i tillegg håper vi å inspirere til å bruke mer sang og musikk i hverdagen - det gir positive opplevelser, god kontakt mellom liten og stor, og skaper glede!

Våren 2022 blir det Babysang på Bekkelaget menighetssenter torsdager, og på Villa Kirkebakken, Ormøy, annenhver onsdag.

Bekkelaget menighetssenter

Kl. 11.30-12.15, 3-7 mnd.
Kl. 13.00-13.45, 8 mnd. og oppover

Annenhver onsdag 10.30-11.15

Leder på Bekkelaget Menighetsstenter er musikkterapeut/musikkpedagog Kathrine Honningsvåg
Facebook: Babysang Bekkelaget menighetssenter

Leder på Villa Kirkebakken, Ormøy, er trosopplæringsleder Kristin Øygard.
Facebook: Babysang Villa Kirkebakken
Vi følger gjeldende smittevernregler og ber all eom å ta med eget teppe som barnet kan ligge på.

Velkommen!

Ormøybakken 6, 0198 Oslo