Babysang

Harstad sokn

Babysang

Babysang er et tilbud til barn i alderen 0-2 år sammen med foresatte. Vi ønsker å gi foreldrene støtte og oppmuntring til å synge sammen med barna.Vi synger både kristne sanger og andre kjente og kjære barnesanger. Babysang er et sosialt treff der vi synger med den stemmen vi har, og spiser lunsj sammen. Vi ønsker å legge til rette for at småbarnsforeldre kan treffes. Tilbudet er gratis.
Alle er hjertelig velkommen!

Gi gjerne tilbakemelding om dere kommer, enten på sms eller mail til May-Britt Lund. Informasjon kommer også på Facebook: Babysang Kanebogen kirke. Ta kontakt hvis det er noe du lurer på.

Kanebogen kirke

May Britt Lund