Åpen mikrofon kl 18

Nidaros Domkirkes sokn
Utgått
Dette arrangementet har allerede vært

Åpen mikrofon kl 18

Åpen Mikrofon i Vår Frue er en institusjon. Disse kveldene har siden 2004 budt på utallige fine opplevelser og store overraskelser.

Nå gleder vi oss til å presentere Maja Svisdahl - musiker, komponist og tekstforfatter fra Trondheim.
Maja befinner seg musikalsk sett i skjæringspunktet mellom pop og vise. Tekstene hennes er ærlige og observerende, men også dypt fundamentert i lengselen etter å høre til, men samtidig føle seg rotløs i menneskelige relasjoner. Hun reflekterer også mye rundt identitet i sine tekster.

De siste to årene har Maja vært i studio og jobbet på sitt første album. Albumet kommer ut i høst, og Maja skal spille smakebiter herfra i Vår Frue.

* * *

Har du lyst til å lese en tekst, et dikt eller synge/ spille en sang? Meld din interesse til programleder. Ønsker du akkompagnement, ta kontakt med musiker Knut Størdal på tlf. 909 89 754 i forkant.

Det er fri inngang på Åpen Mikrofon.

Velkommen!

Vår Frue kirke