Denne nettsiden krever JavaScript. For å kontakte oss, vennligst send en e-post til: skjeri@kirken.noÅpen barnehage | Skjer i kirken
Til hovedinnhold

Åpen barnehage

Arrangeres av
Hovin sokn

Åpen barnehage

Åpen Barnehage er et tilbud for barn mellom 0-6 år i følge med en voksen.

Åpen Barnehage har åpent hver tirsdag og fredag fra 09.00-12.00 i Jessheim kirke. Vi følger skoleruta og har dermed stengt i skoleferier og på helligdager.

I Åpen Barnehage står foreldre/foresatte med barn, fritt til å komme og gå slik man ønsker innenfor åpningstidene. Derfor har vi heller ingen forhåndspåmelding, det er bare å dukke opp!

Hvert barn betaler kr 25,- per gang. Søskenmoderasjon: Har man flere barn med seg betaler disse kr 10,-, altså; ett barn kr 25,-, to barn kr 35,-, osv.

Alle barn som kommer innom, blir registrert i oppmøteregisteret og foreldre/foresatte registrert med navn og telefonnummer.

I Åpen Barnehage har barnas foreldre/foresatte hovedansvar for sitt/sine barn. Dvs. i lek, i barnets samhandling med andre barn, ved bordet, av- og påkledning osv, og ved å oppmuntre barnet til å delta aktivt på samlingsstunden og hjelpe til å holde ro på samlingen. I opprydningen er alle med og hjelper til. Dette er super læring for barna!

Ansatte i Åpen Barnehage er pedagogsk leder Eva Rybø og assistent Nina Verasdatter. De har ansvar for oppmøtelister, økonomi, sang-/samlingsstund, måltid og annet praktisk.

I Åpen Barnehage er samarbeidet mellom personell, foreldre/foresatte og barn viktig. Alle er ansvarlige for å gi og motta tilbakemeldinger og informasjon om for eksempel allergier, spesielle feiringer eller opplegg, ris og ros. Vi vil gjerne bli påminnet om ditt barns bursdag . Ta kontakt hvis du ønsker foreldresamtale eller veiledning.

Mat til store og små blir kjøpt inn og laget av ansatt. Unntaket er små barn som ikke spiser brødmat. Disse må foreldre/foresatte selv ta med mat til. Vi har tilgang til mikrobølgeovn.

Del arrangement

24. mai

09:00 - 12:00

Jessheim kirke

Jessheim kirke

Kontaktperson:

Eva Iren Bomo Rybø

Ledige plasser

Del arrangement